Klatring Bornholm

Guidet bouldering

Socialt - udfordrende - sjovt!

Bouldering på klipper udfordre de fleste - uanset niveau!

 

Oplev årets nyhed og tag med Klatring Bornholms instruktører viser på guidet bouldering bornholms dramatiske nordkyst. En serie af bevægelser på klippen fører dig til succes på toppen – det er udfordrende, men sjovt!  

Instruktøren udvælger de bedste boulders, der passer hver enkelt deltagers niveau – og udpeger nye, når de første er klaret.  Prøver du bouldering for første gang, vil instruktøren klæde dig på med teknikker og give gode fifs til at komme op.

For at sikkerheden er i top, vil der i starten af turen gennemgås både faldteknik og hvordan man “spotter” hinanden og sikre at hver enkelt klatre lander sikkert på madrassen. Klatringen foregår i 2 – 3 meters højde og man vælger selv sit maks.

Alt udstyr er inkluderet

Vi har klatresko i alle størrelser, kalk til svedige hænder og kraftige crashpads (faldunderlag), som er inkluderet i turen.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikre på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind for foden klatreruten.

For børn og voksne

Med klatreruter i forskellige sværhedsgrader og højder, er vi sikre på at alle får en succesoplevelse. Børn er typisk mere frygtløse end voksne, men alle kan lære at klatre – uanset forudgående niveau.

Dem der måtte være højdeskræk er instruktøren særlig opmærksom på. Nogle gange skal højden tages i flere steps og følelsen af rebets sikkerhed virker oftest godt.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og klatresko, før vi går afsted til klipperne i samlet flok.
  2. Sammen med instruktøren, der holder i rebet, kan du prøve op til 8 spændende klatreruter i 10 - 18 meters højde og forskellig sværhedsgrad.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage og udstyret afleveres.

Det skal du medbringe

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Her mødes vi

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.
Nærmeste adresse er Hammersøvej 4, 3770 Allinge

Anmeldelser

star rating  Vi var afsted i uge 42. To voksne og to store børn. Det var super at se hvordan deres instruktør pressede de to små på en rigtig god måde. Og... read more

jesperlyhne
22. oktober 2021

star rating  Jeg havde en sjov oplevelse. Vi var ikke så mange på holdet, så vi fik lov at prøve et par gange. Vi havde en rigtig god instruktør som var meget... read more

973newj
7. juli 2022

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for rappelling: