Klatring Bornholm

Guidet klippeklatring

Oplev klippeklatring på 8 forskellige sværhedsgrader

Kom med Klatring Bornholms ud at prøve klippeklatring på 8 forskellige ruter ved Opalsøen under trygge rammer. Det er Danmarks eneste sted med rigtige klipper! Du bliver iført klatresele, hjelm og klatresko, og mens instruktøren sørger for sikkerheden, klatrer du med udsigt over Opalsøen. 

For nybegyndere og øvede klatrere

Skal du prøve klatring for første gang eller er du allerede erfaren? En sjov klatrerute indeholder lige dele udfordringer og successer. Vi åbner op for klatreruter, der passer dit niveau og giver tips til, hvordan du kan blive en bedre klippeklatrer undervejs. 

Efter første klatretur kan højden og sværhedsgraden øges på samme eller andre ruter. Derfor er aktiviteten både for begyndere og rutinerede klatrere.

Inden du begynder at klatre, gennemgår du en grundig instruktion og får lov at prøve, hvad det vil sige at hænge i rebet, mens du endnu står sikkert på den flade jord. Klatring en god aktivitet for både familier, venner og grupper, hvor man ved fælles indsats hjælper hinanden i at finde grebene.

Børn, voksne og højdeskræk?

Med klatreruter i forskellige sværhedsgrader og højder, er vi sikre på at alle får en succesoplevelse. Børn er typisk mere frygtløse end voksne, men alle kan lære at klatre – uanset forudgående niveau, som TV2 Fyn viste i et indslag.

De der måtte være højdeskræk er instruktøren særlig opmærksom på at hjælpe. Nogle gange skal højden tages i flere steps og følelsen af sikkerheden fra rebet virker som regel godt.

Familievenlig aktivitet på Bornholm
Hele familien kan deltage i klatring, børn ned til 7 år.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikre på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind for foden klatreruten.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og klatresko, før vi går afsted til klipperne i samlet flok.
  2. Sammen med instruktøren, der holder i rebet, kan du prøve op til 8 spændende klatreruter i 10 - 18 meters højde og forskellig sværhedsgrad.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage og udstyret afleveres.

Det skal du medbringe

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Her mødes vi

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.
Nærmeste adresse er Hammersøvej 4, 3770 Allinge

Anmeldelser

star rating  Mega fed tur med mine børn på 13 og 16 år. Vi rappellede fra 18 meter, og det blev til mange ture, der skubbede til vores grænser.
Mathilde vores guide,... read more

A9636WIninae
18. april 2022

star rating  En rigtig god oplevelse med både sociale og faglige udfordringer. Rolige og behagelige instruktører, der fik selv de mest skeptiske elever til at klatre til tops. Det kan ikke blive... read more

TrineL198
1. oktober 2021

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for rappelling:
da_DKDansk