fbpx

Klatring Bornholm

Guidet klippeklatring

Begynder tur

Oplev klippeklatring på 6 forskellige sværhedsgrader

Kom med Klatring Bornholms ud at prøve klippeklatring på 6 forskellige ruter ved Opalsøen under trygge rammer. Det er Danmarks eneste sted med rigtige klipper! Du bliver iført klatresele, hjelm og klatresko, og mens instruktøren sørger for sikkerheden, klatrer du med udsigt over Opalsøen. 

Uanset din alder, er begynder-turen et godt sted at introduceres til at klatre!

For nybegyndere i højderne

Vi åbner op for klatreruter, der passer til dit niveau og giver tips til, hvordan du kan blive en bedre klatrer undervejs. En sjov klatrerute indeholder lige dele udfordringer og succeser. 

Inden du begynder at klatre, gennemgår du en grundig instruktion og får lov at prøve, hvad det vil sige at hænge i rebet, mens du endnu står sikkert på den flade jord. 

Efter første klatretur kan højden og sværhedsgraden øges på samme eller andre ruter. På den måde kan du udvikle og udfordre dig fra start til slut!

Børn, voksne og højdeskræk?

Børn er typisk mere frygtløse end voksne, men alle kan lære at klatre – uanset forudgående niveau, som TV2 Fyn viste i et indslagMed klatreruter i forskellige sværhedsgrader og højder, er vi sikre på at alle får en succesoplevelse. 

De der måtte være højdeskræk er instruktøren særlig opmærksom på at hjælpe. Nogle gange skal højden tages i flere steps og følelsen af sikkerheden fra rebet virker som regel godt.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind for foden klatreruten.

Familievenlig aktivitet på Bornholm
Hele familien kan deltage i klatring, børn ned til 7 år.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og klatresko, før vi går afsted til klipperne i samlet flok.
  2. Sammen med instruktøren, der sikrer i rebet, kan du prøve op til 6 spændende klatreruter i 10 - 18 meters højde og forskellig sværhedsgrad.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage og udstyret afleveres.

Det skal du medbringe

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Her mødes vi

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.
Nærmeste adresse er Hammersøvej 4, 3770 Allinge

Anmeldelser

star rating  Helt igennem fantastisk rappelling spot! Virkelig imødekommende, rolig og venlig instruktør. Vi havde aldrig prøvet rappelling før men instruktøren gjorde det nemt for os at tage skridtet ud over kanten!... read more

EllenHulgaard
2. juli 2022

star rating  Skøn oplevelse. Vi var på efterårsferie på Bornholm og ville give vores to drenge (9 og 11 år) en sjov og spændende oplevelse med at klatre på rigtige klipper. God... read more

Anders Bendix Kiel
1. januar 1970

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for rappelling:
da_DKDansk