Klatring Bornholm

Guidet klatring på Bornholm

Vi klatrer på de bornholmske klippesider og smukke natur omkring Opalsøen.

Kom med Klatring Bornholm ud at prøve klippeklatring ved Opalsøen under trygge rammer. Det er danmarks eneste sted med rigtige klipper! Du bliver iført Klatresele og hjelm og mens instruktøren sørger for sikkerheden, klatre du med udsigt til Opalsøen. 

For nybegyndere og øvede klatrere

Skal du prøve klatring for første gang eller er du allerede erfaren? En sjov klatrerute indeholder lige dele udfordringer og successer. Vi åbner op for klatreruter, der passer dit niveau og giver tips til, hvordan du kan blive en bedre klippeklatrer undervejs. 

Efter første klatretur kan højden og sværhedsgraden øges på samme eller andre klatreruter. Derfor er aktiviteten både for begyndere og rutinerede klatrere.

Inden du begynder at klatre, gennemgår du en grundig instruktion og får lov at prøve, hvad det vil sige at hænge i rebet, mens du endnu står sikkert på den flade jord. Børn ned til 7 år kan deltage og derfor er klatring en god aktivitet for både familier og den enkelte.

For børn og voksne

Med klatreruter i forskellige sværhedsgrader og højder, er vi sikre på at alle får en succesoplevelse. Børn er typisk mere frygtløse end voksne, men alle kan lære at klatre – uanset forudgående niveau.

Dem der måtte være højdeskræk er instruktøren særlig opmærksom på. Nogle gange skal højden tages i flere steps og følelsen af rebets sikkerhed virker oftest godt.

Familievenlig aktivitet på Bornholm
Hele familien kan deltage i klatring, børn ned til 7 år.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikre på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind for foden klatreruten.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten

 1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og klatresko, før vi går afsted til klipperne i samlet flok.
 2. Sammen med instruktøren, der holder i rebet, kan du prøve op til 6 spændende klatreruter i 10 - 18 meters højde og forskellig sværhedsgrad.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage og udstyret afleveres.

Det skal du medbringe

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Her mødes vi

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

  star rating  Super fed rapelling, hvor sikkerhed, service og en fantastisk naturoplevelse var i højsæde. Laust var en fantastisk guide, der førte os igennem en grænseoverskridende aktivitet på en tryk og tillidsfuld... read more

  Arne
  1. januar 1970

  star rating  Super god oplevelse hele vejen igennem. Bestillingen var let og Laust ringede inden besøget for lige at forventningsafstemme. Fantastisk service under besøget med masser af smil og entusiasme.

  Mikael
  1. januar 1970

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for rappelling:
da_DKDansk