Klatring Bornholm

Guidet klippeklatring

Oplev 7 forskellige sværhedsgrader - op til 18 meters højde!

Kom med Klatring Bornholm ud at prøve klippeklatring ved Opalsøen under trygge rammer. Det er danmarks eneste sted med rigtige klipper! Du bliver iført klatresele, hjelm og klatresko, og mens instruktøren sørger for sikkerheden, klatre du med udsigt over Opalsøen. 

For nybegyndere og øvede klatrere

Skal du prøve klatring for første gang eller er du allerede erfaren? En sjov klatrerute indeholder lige dele udfordringer og successer. Vi åbner op for klatreruter, der passer dit niveau og giver tips til, hvordan du kan blive en bedre klippeklatrer undervejs. 

Efter første klatretur kan højden og sværhedsgraden øges på samme eller andre klatreruter. Derfor er aktiviteten både for begyndere og rutinerede klatrere.

Inden du begynder at klatre, gennemgår du en grundig instruktion og får lov at prøve, hvad det vil sige at hænge i rebet, mens du endnu står sikkert på den flade jord. Klatring en god aktivitet for både familier, venner og grupper, hvor teamworket i at hjælpe hinanden i at finde grebene er en lige så stor sport, som selv at komme op!

For børn og voksne

Med klatreruter i forskellige sværhedsgrader og højder, er vi sikre på at alle får en succesoplevelse. Børn er typisk mere frygtløse end voksne, men alle kan lære at klatre – uanset forudgående niveau.

Dem der måtte være højdeskræk er instruktøren særlig opmærksom på. Nogle gange skal højden tages i flere steps og følelsen af rebets sikkerhed virker oftest godt.

Familievenlig aktivitet på Bornholm
Hele familien kan deltage i klatring, børn ned til 7 år.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikre på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind for foden klatreruten.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og klatresko, før vi går afsted til klipperne i samlet flok.
  2. Sammen med instruktøren, der holder i rebet, kan du prøve op til 6 spændende klatreruter i 10 - 18 meters højde og forskellig sværhedsgrad.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage og udstyret afleveres.

Det skal du medbringe

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Her mødes vi

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

star rating  Skøn oplevelse. Vi var på efterårsferie på Bornholm og ville give vores to drenge (9 og 11 år) en sjov og spændende oplevelse med at klatre på rigtige klipper. God... read more

AndersBendix
2. november 2021

star rating  Fed mulighed for aktiv ferie, for både voksne, børn og unge - så fedt at vi napper repelling også

422leifk
30. juni 2022

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for rappelling: