Klatring Bornholm

Rappelling ved smukke Opalsøen

Bornholms vildeste aktivitet starter fra 44 meters højde

Kom og vær med til rappelling på klippen Spejlet ved Opalsøen. Du bliver iført Klatresele og handsker og mens instruktøren sørger for sikkerheden, firer du dig ned ad den bornholmske granit med udsigt til Opalsøen.

Skub dine grænser – Oplevelsen er stor

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør – og alt dette i den flotte bornholmske natur. 

Udfordre din bevidsthed om kroppens bevægelser og nogle mærker også den mentale styrke blive sat på prøve. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig tid til.

De fleste husker deres oplevelse af rappelling for altid og kan i mange år frem fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Praktisk information

Hvordan forløber aktiviteten?

 1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
 2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styrer selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med reb fra toppen.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Hvad skal medbringes?

Bevægelsesfrit tøj, praktisk fodtøj, vand og en snack.

Hvor mødes vi?

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

    Fantastisk oplevelse - vi klatrede tirsdag i uge 28 og rapellede fredag! Laust er virkelig dygtig og kompetent. Vi kan varmt anbefale Klatring Bornholm Billederne siger det hele Vi glæder... read more

  JetteH52
  7/10/2020

    Vildt sjovt - ugens bedste oplevelse på Bornholm!
  Vi (mor og voksen datter) havde ikke prøvet rappelling før, men fik super god instruktion af Laust, der med humor... read more

  MetteAG
  9/27/2020

Se tilgængelighed

Vores bookingsystem er sendt på en lang vinterferie.

Send os en bookingforespørgsel her:

Searching Availability...

Galleri

da_DKDansk