Klatring Bornholm

Rappelling 45 meter
ved smukke Opalsøen

Bornholms vildeste aktivitet starter fra 45 meters højde

Kom og vær med til rappelling på klippen Spejlet ved Opalsøen. Du bliver iført Klatresele og handsker og mens instruktøren sørger for sikkerheden, firer du dig ned ad den bornholmske granit med udsigt til Opalsøen.

Skub dine grænser – Oplevelsen er stor

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør – og alt dette i den flotte bornholmske natur.

Udfordre din bevidsthed om kroppens bevægelser og nogle mærker også den mentale styrke blive sat på prøve. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig tid til.

De fleste husker deres oplevelse af rappelling for altid og kan i mange år frem fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten:

 1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
 2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styrer selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med reb fra toppen.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Dette skal du medbringes:

Bevægelsesfrit tøj, praktisk fodtøj, vand og en snack.

Her mødes vi:

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

  star rating  Det var en super oplevelse, og super søde og profesionele og meget tålmodig instruktører 😀 gode overskuelig ruter ,og fed placering , i et smukt område , og rart... read more

  Dennis S
  1. januar 1970

  star rating  Super fed rapelling, hvor sikkerhed, service og en fantastisk naturoplevelse var i højsæde. Laust var en fantastisk guide, der førte os igennem en grænseoverskridende aktivitet på en tryk og tillidsfuld... read more

  Arne
  1. januar 1970

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for klatring:

Galleri

da_DKDansk