Klatring Bornholm

Rappelling 45 meter
ved smukke Opalsøen

Bornholms vildeste aktivitet starter fra 45 meters højde

Kom og vær med til rappelling på klippen Spejlet ved Opalsøen. Du bliver iført Klatresele og handsker og mens instruktøren sørger for sikkerheden, firer du dig ned ad den bornholmske granit med udsigt til Opalsøen.

Skub dine grænser – Oplevelsen er stor

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør – og alt dette i den flotte bornholmske natur.

Udfordre din bevidsthed om kroppens bevægelser og nogle mærker også den mentale styrke blive sat på prøve. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig tid til.

De fleste husker deres oplevelse af rappelling for altid og kan i mange år frem fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten:

 1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
 2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styrer selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med reb fra toppen.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Dette skal du medbringes:

Bevægelsesfrit tøj, praktisk fodtøj, vand og en snack.

Her mødes vi:

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

  star rating  Genial eftermiddag med Laust! Laust er meget interesseret i at du klarer den hele vejen op! støtter og vejleder på bedste vis! Børnene (8-11år) kom til tops og følte sig... read more

  jesperjuliusk2020
  6/19/2020

  star rating  Fantastisk oplevelse - vi klatrede tirsdag i uge 28 og rapellede fredag! Laust er virkelig dygtig og kompetent. Vi kan varmt anbefale Klatring Bornholm Billederne siger det hele Vi glæder... read more

  JetteH52
  7/10/2020

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for klatring:

Galleri

da_DKDansk