Klatring Bornholm

Rappelling ved smukke Opalsøen

Bornholms vildeste aktivitet starter fra 44 meters højde

Kom og vær med til rappelling på klippen Spejlet ved Opalsøen. Du bliver iført Klatresele og handsker og mens instruktøren sørger for sikkerheden, firer du dig ned ad den bornholmske granit med udsigt til Opalsøen.

Skub dine grænser – Oplevelsen er stor

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør – og alt dette i den flotte bornholmske natur. 

Udfordre din bevidsthed om kroppens bevægelser og nogle mærker også den mentale styrke blive sat på prøve. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig tid til.

De fleste husker deres oplevelse af rappelling for altid og kan i mange år frem fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikre på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Børn ned til 8 år kan rappeller på Bornholm

Praktisk information

 • Flyt dig ud af komfortzonen og mærk suget
 • Varighed: 2 timer
 • For alle aldre, dog minimum 8 år

Hvordan forløber aktiviteten?

 1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
 2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styre selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med reb fra toppen.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Hvad skal medbringes?

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Hvor mødes vi?

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

    Fed oplevelse, med god og sikker instruktion. Selv med højdeskræk er det ingen hindring, da man bliver godt instrueret og fulgt på vej! Kan klart anbefales!

  Najaraymond
  1/01/1970

    Genial eftermiddag med Laust! Laust er meget interesseret i at du klarer den hele vejen op! støtter og vejleder på bedste vis! Børnene (8-11år) kom til tops og følte sig... read more

  jesperjuliusk2020
  6/19/2020

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Galleri