Klatring Bornholm

Rappelling ved smukke Opalsøen

Bornholms vildeste aktivitet starter fra 44 meters højde

Kom og vær med til rappelling på klippen Spejlet ved Opalsøen. Du bliver iført Klatresele og handsker og mens instruktøren sørger for sikkerheden, firer du dig ned ad den bornholmske granit med udsigt til Opalsøen.

Skub dine grænser – Oplevelsen er stor

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør – og alt dette i den flotte bornholmske natur. 

Udfordre din bevidsthed om kroppens bevægelser og nogle mærker også den mentale styrke blive sat på prøve. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig tid til.

De fleste husker deres oplevelse af rappelling for altid og kan i mange år frem fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Praktisk information

Hvordan forløber aktiviteten?

 1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
 2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styrer selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med reb fra toppen.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Hvad skal medbringes?

Bevægelsesfrit tøj, praktisk fodtøj, vand og en snack.

Hvor mødes vi?

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

    Laust og det internationale hold kan virkelig noget med lækker lokation ved Opalsøen. God og sikker guidning som gav os ro og så fik vi klaret blå og røde ruter... read more

  JesperGron
  8/12/2020

    Hvis du ønsker at rappelle, så gør det på Bornholm med Laust som instruktør!
  Meget flotte omgivelser, rigtig god instruktion og du kunne prøve flere gange.
  Vi havde en som... read more

  Maria H
  7/19/2020

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Galleri