fbpx

Klatring Bornholm

Rappelling fra 45 meter!

En guidet oplevelse

Bornholms højeste rappelling er fra 45 meter

Kom og vær med til rappelling på klippen Spejlet ved Opalsøen. Du bliver iført klatresele og handsker, og mens instruktøren sørger for sikkerheden, firer du dig ned over den flade bornholmske granit med udsigt til Opalsøen. 

På 2 timer når du flere ture ned ad klippesiden, men først får alle en grundig introduktion til udstyret og kommer igennem et prøve-rappel på den flade jord. Instruktøren fortæller hele tiden dit næste step og når først du hænger midt på klippen går alt som en leg!

Skub dine grænser – Trygt med vores instruktører 

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør i rappelling – og alt dette i den flotte bornholmske natur.

Her mærker og udfordre du for alvor din krop og nogle mærker den mentale styrke blive sat på prøve. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig god tid til.

De fleste husker deres oplevelse af rappelling for altid og kan i mange år frem fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne, mens mågerne fløj rundt langt under en.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor giver vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Praktisk information

Rappelling 45 meter

Sådan forløber aktiviteten:

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
  2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styrer selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med backup-reb fra toppen. Der er altid minimum 2 turer til alle, hvis ikke flere.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Dette skal du medbringes:

Bevægelsesfrit tøj og praktisk fodtøj, samt vand og en snack til bagefter.

Her mødes vi:

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn. Nærmeste adresse er Hammersøvej 4, 3770 Allinge.

Anmeldelser

star rating  Fantastisk oplevelse! - Vi havde en virkelig god oplevelse! Instruktøren var kompetent, behagelig, professionel og skabte super god stemning og højt humør!
Vi klatrede to timer i smukke omgivelser på ruter i... read more

avatar thumb Jeanette R
13. august 2023

star rating  Fantastisk klatring ved opalsøen. God hjælp til at afklare mulighederne for vores familie. God service og fleksibilitet i forbindelse med ændring pga sygdom.
Kan varmt anbefales!

avatar thumb Nina Margrethe R
19. oktober 2023

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for klatring:

Galleri

da_DKDansk