fbpx

Klatring Bornholm

Rappelling 18 meter
ved smukke Opalsøen

Tag på guidet rappelling - alle kan være med!

Mærk suget i maven ved en 18 meter høj klippeside. Uanset højden er kanten altid det mest grænseoverskridende at bevæge sig udover, men sammen med din instruktør finder du hurtigt ud af teknikken.

Du får en oplevelse som du aldrig vil glemme, under trygge forhold med en erfaren instruktør – og alt dette i den flotte bornholmske natur.

Iført sele, hjelm og handsker rappeller du dig ned ad klippesiden med udsigt til Opalsøen.  Hastigheden styrer du selv og instruktøren holder altid et backup-reb, skulle det gå for hurtigt. Derfor er sikkerheden altid i top.

Skub dine grænser – Oplevelsen er stor

For nogen er 18 meter en kømpe udfordring – for andre går det som en leg. Dem der måtte være højdeskræk tager instruktøren sig særlig tid til.

Uanset udgangspunktet, husker de fleste deres oplevelse af rappelling for altid og kan fremover fortælle, hvordan det føltes at bevæge sig højt oppe på klipperne.

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor har vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk sætter ind på toppen af rappelle-banen.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten:

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
  2. Aktiviteten foregår ved at du iført sele fire dig ned af rebet. Du styrer selv tempoet, alt imens instruktøren sikre dig med reb fra toppen.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Dette skal du medbringes:

Bevægelsesfrit tøj, praktisk fodtøj, vand og en snack.

Her mødes vi:

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

star rating  Det var en rigtig god oplevelse. Vi var på begynderholdet, og selvom vi havde klatret før, var der udfordringer for alle. Instruktøren Mathilde var rigtig god til at skabe tryghed... read more

avatar thumb stinab644
22. juli 2023

star rating  Den bedste klatre oplevelse Danmark kan byde på - Fed oplevelse, med den vildeste udsigt.
Mange fede ruter og man ønsker bare at ruterne var endnu længere.

avatar thumb ChristianLTaylor
28. august 2023

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for klatring:
da_DKDansk