Klatring Bornholm

Lejrskoler

Klatring og rappelling
tilpasset elever ned til 5. klasse

Opalsøens klippesider som idrætssal

Det naturskønne område ved Opalsøen er det perfekte sted at prøve klatring og rappelling. Sværhedsgraden kan justeres til alle i gruppen og give en sund blanding af udfordringer og succesoplevelser.

Udover at være sjovt, udfordrer aktiviteterne eleverne på forskellig måde. Klatring handler om rummelig intelligens, balance, smidighed og i en vis grad styrke. Rappelling handler i højere grad om at steppe udover sine vante grænser. Ofte ses elever udfolde sig på nye måder, man ikke ser under normale rammer. 

Aktiviteterne hos Klatring Bornholm er skræddersyet til de forskellige klassetrin og instruktørerne har focus på at understøtte den enkelte elev og gruppen som helhed i en tryg og spændende dag, de vil huske fremover.

Aktiviteter for lejrskoler

Klippeklatring

Guidet klippeklatring

Klatring foregår på ruter fra begynder til øvet, med passionerede instruktører og alt udstyr nødvendig, inklusiv klatresko. 

Højden kan tilpasses den enkelte elev, hvilket skaber en meget tryg oplevelse.

Klatring som teamwork

Fra 8. klasse tilbyder vi forløb, hvor eleverne lærer at sikre hinanden med backup. Stor ansvarsfølelse under sikre rammmer!

 

Rappelling 18 meter

Guidet rappelling

Rappelling foregår fra 18 meter i to baner nedover en lodret klippekant, med landing i samme område som klippeklatring foregår. Instruktøren står på toppen af hver bane og guider folk sikkert afsted.

God aktivitet for sig selv eller i kombination med klatring.

Rappelling 45 meter

Guidet rappelling 45 meter

Rappelling foregår fra 45 meter i en eller to baner nedover en lodret klippekant, med landing i et naturskønt område med sin egen sti ud. Instruktør står på toppen af hver bane og guider folk sikkert afsted.

Bedst for grupper op til 20 personer eller i kombination med andre aktiviteter.

Program og indhold

Typisk forløber en dag således :

  1. Opvarmningsleg: Ved fremmøde får eleverne en opvarmningsleg, så alle er friske og klar til resten af dagen.
  2. Gruppen deles: Alt efter gruppens størrelse, deles gruppen evt. op mellem klatring og/eller rappelling. Dem som ikke er i gang, laver sideaktiviter indtil det er deres tur.
  3. Sideaktiviteter: Eleverne vil kunne give sig i kast med bl.a. skumfiduser over lejrbål, kongespil og slackline. Derfor vil alle elever være aktiverede fra start til slut.
Sideaktiviteter for lejrskoler inkludere bl.a. lejrbål

Praktiske oplysninger

Her klatre vi: Aktiviteterne ligger i det vilde naturområde ved Opalsøen på Nordbornholm, i gåafstand til Hammershus og Allinge.

Prisen: variere efter aktiviteter og gruppestørrelse, typisk mellem 235 – 335 kr pr. person. 

Varighed: 2½ – 6 timer alt efter antal elever.

Send en bookingforespørgsel - det er gratis!

Vi modtager jeres forespørgsel og ringer jer op, sådan at indhold, tid og priser matcher 100% jeres behov.

Searching Availability...

da_DKDansk