fbpx

Klatring Bornholm

Oplevelsespakke

Oplev klippeklatring & rapppelling sammen!

De høje klippesider og området omkring Opalsøen er unikt for Danmark og helt perfekt at klatre og rappelle på! Kom med Klatring Bornholms guider på tur og tag udfordringerne op i trygge og sikre omgivelser.

Klatring foregår på flere forskellige ruter i forskellige sværhedsgrader. Instruktøren sætter dig ind i rutens forløb og giver klatre-tips, om nødvendigt. Du er hele tiden sikret i rebet og når du har fået toppen (eller din egen top), bliver du firet ned i roligt tempo.

Rappelling starter på toppen af den 18 meter høje klippevæg, som tv. for klatreklippen, hvor man selv styre farten ned. For at føle sig komfortabel med udstyr og teknik, gennemgår du en prøvebane på en skråning. Når rappellingen starter er du altid i instruktørens sikre hænder, med et backup-reb. 

Pengene tilbage-GARANTI

Vi vil være sikker på en god oplevelse. Derfor har vi pengene tilbage-GARANTI, hvis højdeskræk forhindre deltagelse i hele aktiviteten.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten:

  1. Fra starten bliver du udstyret med hjelm, klatresele og handsker, før vi går afsted til toppen af klipperne i samlet flok.
  2. Ved klipperne får alle en grundig instruktion og får på tur adgang til at klatre og rappelle. Du har mulighed for at prøve flere gange og på forskellige baner.
  3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage til parkeringspladsen, hvor udstyret afleveres.

Dette skal du medbringes:

Bevægelsesfrit tøj, praktisk fodtøj, vand og en snack.

Her mødes vi:

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

star rating  Mega fedt at hænge ud over klippen, og mærke suset i maven. Men når man først er på vej ned er det som en leg. Skal helt klart opleves, vejen... read more

Michellebay14
13. august 2022

star rating  Fantastisk oplevelse med utroligt venlige og hjælpsomme arrangører.
Udfordringerne var godt tilpasset både øvede og ikke øvede.

JacobL1435
15. juli 2022

Se tilgængelighed

Searching Availability...

Ingen ledige datoer?
Se tilgængelighed for klatring:
da_DKDansk