Klatring Bornholm

Bornholms udendørs klatrehal:

Klippeklatring på topreb - for erfarne

For dig og din klatremakker:
klippeklatring på topreb

Nu giver Klatring Bornholm dig muligheden for at klippeklatre ved Opalsøen på egen hånd, sammen med din klatremakker, forudsat at i har sikringsbevis til topreb. Vi sætter topreb på 6 forskellige ruter i forskellige sværhedsgrader, så der er noget for enhver smag. Der vil være instruktører tilstede, som kan hjælpe jer igang, men som udgangspunkt klatre man på egen hånd med sin makker.

Kommer du dugfrisk fra klatrevæggen eller blev sikringsbeviset gjort for mange år siden? Uanset dit niveau, ser vores instruktører at du sikre på forsvarlig vis og genopfrisker med glæde rustne rutiner.

Krav til dig:

 1. Sikringsbevis eller tilsvarende til topreb.
 2. Sikring med semiautomatisk rebbremse** 
 3. Under 18 år i følgeskab med myndig.
**eks. GriGri, denne kan lejes. Hvis GriGri er uvant for dig, sætter vores instruktører dig gerne ind i sikring med GriGri. Det tager 15 min og er gratis.

Adgang, åbningstid og udstyrsleje

Med adgangen betalt, kan man klatre i hele vores åbningstid, typisk kl. 10:00-15:00. 

Har du selv klatresko og andet udstyr, så medbring det gerne. Vi udlejer alt udstyr du måtte mangle.
Når du prøver klippeklatring på topreb, kan du leje alt nødvendigt udstyr til fordelagtige priser
 
Se priserne for udlejning af udstyr nedenfor og i bookingskemaet. 
10-turskort købes på stedet. Book altid på forhånd på normalvis.
 

For klatrere af ethvert niveau

Vi åbner op for klatreruter, der passer dit niveau og giver tips til, hvordan du kan blive en bedre klippeklatrer undervejs. Efter første klatretur kan højden og sværhedsgraden øges på samme eller andre klatreruter. Derfor er aktiviteten både for klatrere i kategori som begyndere og rutinerede. 

Børn ned til 7 år kan deltage på klatreruterne og derfor er klippeklatring en god aktivitet for både familier og de enkelte at tage ud på.

Praktisk information

Sådan forløber aktiviteten

 1. Vi finder alt nødvendigt udstyr, så som hjelm, klatresele og klatresko, før vi går afsted til klipperne i samlet flok.
 2. Instruktøren efterser alles sikringsteknik, før klatringen begynder på 6 spændende klatreruter i 10 - 18 meters højde og forskellig sværhedsgrad.
 3. Aktiviteten slutter med at vi samlet går tilbage og udstyret afleveres.

Det skal du medbringe

Bevægelsesfrit tøj, vand og en snack.

Her mødes vi

Vi mødes på parkeringspladsen til Opalsøen, hvor du finder vores vogn.

Anmeldelser

  star rating  Vi var afsted i uge 42. To voksne og to store børn. Det var super at se hvordan deres instruktør pressede de to små på en rigtig god måde. Og... read more

  jesper l
  1. januar 1970

  star rating  En rigtig god oplevelse med både sociale og faglige udfordringer. Rolige og behagelige instruktører, der fik selv de mest skeptiske elever til at klatre til tops. Det kan ikke blive... read more

  Trine L
  1. januar 1970

Se tilgængelighed

Searching Availability...

da_DKDansk